Noaptea Solstiţiului de Iarnă din 21.12.2016 ora 21.44  este şi prima noapte magică din totalul de 12.  Este perioada din an în care fiecare dintre noi suntem cel mai aproape de interiorul nostru,  de eul nostru profund.

De la Echinocţiul de Toamnă până la Echinocţiul de Primăvară ne depărtăm de exteriorul nostru şi coborâm din ce în ce mai mult în interiorul nostru. Maximul se atinge la Solstiţiul de iarnă şi durează 12 zile.

În aceste 12 nopţi magice putem să accesăm informaţii referitoare la noi şi la interiorul nostru deoarece comunicarea cu astralul este mult mai uşoar

Informaţiile accesate sunt diverse şi personale dar legate doar de fiinţa noastră, de nevoile noastre spirituale, de dorinţa noastră de a ne schimba, de a găsi calea prin care să putem evolua spiritual,  de a ne conecta  la divin, de a ne căuta locul şi rostul.

În urma meditaţiilor în cele 12 nopţi magice putem ajunge la informaţie spirituală gradual, în funcţie de gradul personal de elevare, de dorinţa noastră şi nu în ultimul rând de puterea de asimilare  a informaţiei.

Sunt Carmen Hardut si va propun ca in cadrul acestei Seri Pozitive sa analizam în mod practic ce fel de informaţie putem primi din astral şi modul în care aceasta se poate accesa.

Va asteptam cu drag!

Data: 6 decembrie 2016, ora 18:00 - 20:00

Locația: Str. Iuliu Maniu Nr. 18

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: