Ce este arta şi cum putem să fim artiştii din propria poveste? Ce este un artist  şi cum zâmbeşte el? Dansul, teatrul, literatura, picture sunt doar unele din nuanţele complexe ale Artei. Fericirea provine din felul în care, noi, ca artişti ai propriei vieţi, ne conturăm şi colorăm viitorul.

Arta apropie oameni, deschide suflete şi leagă prietenii. Ea este un rezultat al timpului, al felului în care oamenii au sperat, au iubit, au luptat şi au trăit timp de mii de ani!

Cine poate fi considerat un creator de artă? Şi cum poate Arta să ne aducă fericirea? Sunt întrebări care ard mocnit, care caută un răspuns.  Uneori, persoanele speciale, cu sindrom Down, autism sunt cele care ne reamintesc să ne bucurăm de frumos, de simplitate şi de viaţă.

Suntem Georgiana Bighescu, o culoare zâmbitoare şi Samuel Tofan, un tânăr special şi vă aşteptăm pe data de 28 februarie să descoperim împreună ce înseamnă Arta, ce înseamnă cuvântul Special şi cum ne putem colora vieţile cu fericire!

Data: 28  Februarie  2017, ora 18:30-20:30

Locația: BIOSWEETS, Str.Gheorghe Lazar Nr.11, Arad

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: