In materie de stil de viata, trendul ultimilor ani este caracterizat de o atentie sporita spre alimentatie sanatoasa si un regim de viata echilibrat, aducand in vizor importanta consumului de alimente cat mai naturale. Ziarele, site-urile si revistele generale ori de specialitate ne bombardeaza in fiecare zi cu informatii despre ce, cum si cand ar trebui sa mancam. Uneori, aceste informatii sunt derutante chiar si pentru cei care au o baza a acestei culturi, ca sa nu mai vorbim despre cei care se afla la inceput de drum.

A renunta la un stil de viata cunoscut, la o alimentatie traditionala in favoarea a ceva nou si necunoscut, este un pas dificil de facut. Tocmai de aceea, se recomanda trecerea treptata si schimbarea pas cu pas a stilului de viata, prin introducerea in dieta a fructelor si legumelor proaspete, dar si a semintelor si a nucilor crude. Acestea pot sa inlocuiasca gustarile dintre mese sau chiar mesele principale, important fiind ca trecerea sa nu se faca brusc. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, astfel corpul se va simti mai energic si plin de vitalitate datorita vitaminelor si mineralelor pe care le primeste. Hrana vie presupune consumarea alimentelor asa cum se regasesc ele in natura, fara a trece prin vreun proces termic sau chimic. Cercetatorii au aratat ca, atunci cand sunt oparite sau fierte, atat legumele, cat si fructele isi pierd din proprietatile naturale iar aportul de vitamine, proteine si minerale scade drastic. Astfel, aceste alimente devin inutile organismului, sau cel putin nu atat de utile cum ar fi in forma lor naturala.

Sunt Raluca Tat si te invit cu drag la o seara unde sa discutam despre cum putem aborda un stil de viata sanatos, sfaturi cum putem inlocui alimentele de tip fast food care sunt nocive organismului si care sunt beneficiile unui stil disciplinat in alimentatie pentru trup, minte si suflet.

Data: 27 SEPTEMBRIE 2016, ora 18:30-20:30

Locația: BIOSWEETS, Str.Gheorghe Lazar Nr.11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: