Cu siguranță fiecare dintre noi a urnit în sine întrebarea: Ce este fericirea? O stare de euforie, beatitudine, zâmbete? Fiecare om trăiește o fericire proprie sau se află în continuă căutare spre a o găsi. Fericirea se găsește în interiorul fiecăruia, dar pentru asta este nevoie de timp, dorință, căutare și intenția adevărată de a o găsi.Te invităm să participi la o Seară Pozitivă în care vei descoperi cum să-ți accesezi interiorul, să îl asculți atunci când acesta îți vorbește și, mai ales, cum să îl schimbi pentru a fi în  armonie cu el, spre a găsi cea mai bună și eficientă cale spre fericire. Fericire? Ce fericire? Fericirea TA.

Invitat: Anișoara Avram, absolventă a Facultății de Psihologie din Timișoara, profesor pentru copii cu cerințe educative speciale, pasionată de dezvoltare personală, dorește să vă împărtășească din experiența sa privind fericirea :)

Și pentru că fericirea vine inclusiv ascultând muzică bună, premiul la tombolă este albumul audio Pragu de Sus - Blocaj în verde, oferit de Andrei Comșa: http://www.pragudesus.ro/blocaj-icircn-verde.html

Data: 28 februarie 2017, ora 18.30 - 20.30

Locație: AMBASADA, Sala de Ședințe, str. Anton Seiller, nr. 2, Timișoara.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru buna desfășurare și susținerea în continuare a Serilor Pozitive.

Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. Te așteptăm!

Inscrieri: